لسلام عليم انا جيبالكو طريقه للفراخ تجنن
المقادير: 1كيلو فراخ بانيه ويفضل اوراك 1\2كيلو بص 1\2كيلوفلفل رومى 2 فص ثوم ملعقه صلصه طماطم1\4كبايه زيت وملح وفلفل وبهارات
الطريقه:
اغسلى الفراخ وقطيها شرائح متناسبه،افرمى نص البصل مع الثوم وتبليه بالملح
والفلفل والبهارات والزيت والصلصه مع الفراخ،قطعى باقى الفلفل والبصل
حلقات ورشى عليه رشه توابل خفيفه بس من غير ملح.ابدئى تشوحى الفراخ ع نار
هاديه وممكن تستخدمى زبده او تشويها فى افرن وبعدين ارفعيها وشوحى البصل
والفلفل مقطع حلقات وافرشيهم تحت الفراخ فى طبق التقديم. طبعا ممكن تعملى
جنبها ارز ابيض او بالكارى وبالهنا والشفا